Бітермічні

Сортувати у порядку зменшення

Сортувати у порядку зменшення

Бітермічні теплообмінники за вигідною ціною

Бітермічний теплообмінник – один з найбільш поширених видів даного елемента в газових котлах. Він значно дешевше роздільного теплообмінника і дозволяє всю конструкцію котла виконати більш компактною. Ці характеристики зробили цей тип запчастин для котлів найбільш затребуваними. Практично кожен виробник, який випускає котли, орієнтується на потреби населення, зокрема житлового фонду. І без зручного в установці і сервісному обслуговуванні, довговічного і оптимального за співвідношенням функціоналу та вартості котла не обходиться жоден бренд.

Купити такі вироби за вигідною ціною можна у нас.

Пристрій і його особливості

Пряма функція такого агрегату – нагрів теплоносія і води безпосередньо в камері згоряння котла. У розрізі можна побачити, що це «трубка в трубці», спаяні між собою в кількох точках, створюючи певні секції.

Рідше зустрічається конструкція з двома внутрішніми овальними трубками. Вона вважається надійнішлю, але і ціна на бітермічний теплообмінник такого типу трохи вище. Але навіть вони час від часу потребують заміни.

Перевагами бітермічних агрегатів, крім вартості (на третину в порівнянні з подвійним) і компактності, є:

Недоліком більшості моделей є поступове нашарування солей, які накопичуються в нижній частині теплообмінника. І це є основою причиною необхідності чищення або навіть заміни теплообмінника. Але є ряд практично невразливих до даної особливості виробів. Ці сучасні котли мають високу швидкість струму води, особливу гвинтоподібну циркуляційну систему, що нівелює проблему на довгі роки, а то й десятки років. І тільки по їх закінченню теплообмінник або вимагає заміни, або купується новий котел.

Саме такі агрегати затребувані в побуті, де присутні 1-2 точки водорозбору і підвищені потужності в режимі роботи просто не потрібні.

Каталог виробів

Купити бітермічний теплообмінник відповідної моделі котла допоможе наш магазин. Тут представлені провідні бренди:

Деякі види теплообмінників універсальні і можуть використовуватися для котлів різних моделей і навіть брендів. В наявності як аналогові, так і оригінальні агрегати. Ціна на перші значно нижче, однак ми стежимо за відповідністю якості та реалізуємо виключно сертифіковану продукцію. Оригінальні типи виробів виготовляються безпосередньо на заводах виробника котла і ідеально підходять під конкретну модель, надовго продовжуючи «життя» всьому котлу.

У комплектації зазвичай спільно з теплообмінником йдуть кліпси для кріплення і прокладки для грамотної установки запчастини на котел. Звертатися до фахівців потрібно вже на етапі підвищених шумів під час включення котла на нагрівання. А самостійно вирішувати, чи потрібна чистка або все-таки заміна не рекомендується. Тільки правильно і вчасно проведені роботи гарантують безпеку і довговічність котла.

У нашому магазині можна купити першокласні теплообмінники практично на всі види котлів, гарантовано забезпечивши себе зносостійкими деталями, як для приватного ремонту, так і для роботи цілої сервісної служби. Допомогти в підборі зможе релевантний пошуковик, візуалізація і опис до кожної одиниці товару. Прийнятні ціни і оперативна доставка в будь-яку точку України роблять співпрацю вигідною і зручною.