Датчики тяги

Сортувати у порядку зменшення
Сторінка:
  1. 1
  2. 2

Сортувати у порядку зменшення
Сторінка:
  1. 1
  2. 2

Якісні датчики тяги на газовий котел

Безпека в газовому обладнанні набагато важливіша навіть ніж ефективність роботи системи. Контроль обладнання проводиться за кількома параметрами і практично повністю автоматизований. Одним з таких пристроїв, що відповідають за безпеку експлуатації і працездатність агрегату в цілому, є датчик тяги газової колонки. Купити деталі за вигідною ціною можна у нас в магазині.

Причини поломки

Необхідність купити датчик тяги на газовий котел може виникнути з кількох причин. Зокрема заміна деталі системи детермінована номінальним терміном експлуатації, виникненням невірних даних самого датчика, дією елементів системи, чия проблема впливає на працездатність даної запчастини.

Досить частими і навіть банальними причинами поломок та спрацювання датчика стають:

При появі помилки в роботі системи або самого датчика в котлах з природною тягою контакти автоматично розімкнуть ланцюг, і газ перестане надходити в агрегат. У даному випадку контролюється температурний режим котла.

У турбінних системах купити датчик тяги газового котла замість зламаного або застарілого потрібно для контролю потоку чадних газів.

Ремонт

Самостійна установка нового датчика тяги / термостата не рекомендована. Тим більше що слід спочатку точно визначитися з поломкою. А для цього необхідно:

Знання різних систем сучасних котлів просто обов'язково для виявлення помилок і проведення ремонтних робіт. Інакше не так ціна на датчик тяги газового котла здасться високою, як заміна всього агрегату, що повністю вийшов з ладу через некоректні маніпуляції майстра-самоучки.

Де купити датчик в Україні і його ціна

Датчики тяги на дим і газ, термостати димових газів і перегріву можна вигідно і просто замовити в нашому магазині. В наявності вироби від відомих марок:

Прийнятна ціна на датчик тяги газової колонки дозволяє отримати деталі, що повернуть працездатність дорогому обладнанню і забезпечать максимально довгий термін подальшої експлуатації котла.