115304 Водяний блок на газову колонку Vaillant atmoMAG 11 XZ, XI

115304 Водяний блок на газову колонку Vaillant atmoMAG 11 XZ, XI

Запчастина до колонок ТМ Vaillant - Водяний блок


Підходить до колонок Vaillant MAG 11-0/0 XZ, MAG 11-0/0 XI, MAG 11-0/0 GX


Код: 115304

Ціна:
2 030,0 грн.
2029.97 50.69$ 46.99€
Порівняти Availability: В наявності

АБО
Опис
Деталі

Скільки коштує ремонт газової колонки

Вартість ремонту газової колонки визначається, в першу чергу, тим, які запчастини для газових колонок вийшли з ладу. Тому ціна ремонту різних несправностей буде істотно відрізнятися. Промивання газових колонок Однак і без явних поломок згодом газова колонка починає працювати значно гірше. Справа в тому, що внутрішні стінки трубок теплообмінника покриваються шаром різних солей і окислів, що містяться в воді яка проходить через колонку. За аналогією з чайником, ці утворення часто називають «накипом».

Причому навіть використання вхідних фільтрів на воду, що надходить в колонку, не здатне повністю усунути утворення цієї субстанції. Особливо це стосується Львова, де водопровідна вода дуже жорстка і «засолена». Звідси помітне зниження ККД колонки - вода гірше гріється і не досягає високих температурних значень. Що ж робити в цьому випадку?

Вихід є - промивка газової колонки за допомогою спеціального апарату з використанням спеціальних хімічних розчинів, що розчиняють оксиди і солі, але не завдають шкоди самій колонці. Саме таким апаратом користуються майстри при чищенні газових колонок.

Важливо відзначити, що при такому способі чищення проводиться прямо на місці - немає необхідності знімати прилад зі стіни. До колонки підключаються шланги від миючого апарату, утворюється замкнуте кільце, в якому циркулює очищальна рідина.

Все робиться акуратно, без будь-якого забруднення навколишнього простору і меблів. Це дуже важливо тому, що колонки, як правило, встановлені в кухонних приміщеннях.

Додаткова інформація
Додаткова інформація
Бренди Ні
Тип запчастин до колонок Ні
Відгуки
Напишіть свій відгук
  • Оцініть наш товар:
Запитання про продукт

Акція