Первинні

Сортувати у порядку зменшення
Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Сортувати у порядку зменшення
Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

 За допомогою теплообмінника холодний теплоносій отримує необхідний обсяг тепла від нагрітого. Одна важлива функція теплообмінника: пристрій здійснює передачу енергії тепла від теплоносія до санітарної воді. В даному розділі представленні первинні теплообмінники —  це передача енергії здійснюється від газу до теплоносія, та бітермичні теплообмінники, особливістю яких є подвійний обмін тепла від теплоносія до води і від газу до теплоносія.

Потужність первинних теплообмінників залежить від довжини труби і кількості ребер. Первинний теплообмінник — це досить велика мідна труба, яка зігнута в одній площині у вигляді змійовика. У цій же площині пластини розташовуються різного розміру, виконані з міді. Для запобігання появи іржі поверхню теплообмінника покрита спеціальною захисною фарбою. Потужність первинного теплообмінника для опалення в першу чергу залежить від кількості ребер і довжини труби. Варто зазначити, що процес обміну теплом між теплоносіями може бути ускладнений у разі забруднення накипом  та брудом. Негативний вплив роблять і відкладення солей всередині самого теплообмінника. Необхідно в профілактичних цілях займатися сервісним обслуговуванням теплообмінника для опалення, а також виконувати його промивання та очищення.

Конструктивною особливістю бітермічного теплообмінника є наявність відразу двох контурів: гарячого водопостачання та опалення. Будова бітермічного теплоомінника представлена у формі «труба в трубі» (коаксіальної трубою), мідні пластини розташовані на поверхні приладу. Зовнішня труба призначена для циркуляції теплоносія в системі опалення, тоді як внутрішня — для руху санітарної води. Якщо ж теплообмінник функціонує в режимі гарячого водопостачання, тепло спочатку передається теплоносію, після чого воно дістається контуру.Застосування битермического теплообмінника в котлі усуває необхідність у додаткових гідравлічних вузлах.

У нашому інтернет - магазині Ви можете купити запчастини для таких котлів як: Immergas, Hermann, Ariston, Chaffoteaux, Beretta, Ferroli, Nova Florida, Fondital, Sime, Bosch, Biasi, Saunier Duval, Vaillant, Baxi та інші.

ЯКЩО ВИ НЕ ЗНАЙШЛИ ЗАПЧАСТИНУ ЯКА ВАС ЦІКАВИТЬ У НАС НА САЙТІ, ВИ МОЖЕТЕ УТОЧНИТИ ЇЇ НАЯВНІСТЬ У НАШИХ КОНСУЛЬТАНТІВ ПО ТЕЛ.   (096) 230-33-45, (098) 422-81-48, (032) 245-39-61