065088 Теплообмінник вторинний ГВП Vaillant 12 пластин TURBOmax, ATMOmax Pro/Plus

065088 Теплообмінник вторинний ГВП Vaillant 12 пластин TURBOmax, ATMOmax Pro/Plus

Підходить до моделей котлів Vaillant TURBOmax Pro\PlusVUW 242/2-3, VUW 242/2-5, VUW 282/2-3, VUW 282/2-5; Vaillant ATMOmax Pro\Plus VUW 240/2-3, VUW 240/2-5, VUW 280/2-3, VUW 280/2-5.


Код:065088


Виробник: Alfa Laval 


Теплообмінник виконує функцію нагріву води для потреб гарячого водопостачання.

Ціна:
3 455,6 грн.
3455.57 87.37$ 79.99€
Порівняти Availability: В наявності

АБО
Опис
Деталі

Кручений теплообмінник

Чутливий елемент цього приладу має назву концентричного змійовика. Він закріплюється на спеціальних головках, отримуючи захист від кожуха. Використовується запчастини до котлів схема з двома рідинами, один вид якої заповнює наявні трубки, а інший розташовується в просторі між ними. Вважається, що цей вид запчастини до котлів прекрасно переносить різні перепади тиску і має високий показник стійкості до зношування.

Теплообмінник графітовий дозволяє захистити конструкцію від впливу корозії. Також цей прилад відмінно проводить тепло. Складається агрегат з блоків, що мають форму прямокутника і циліндра. Рух робочої рідини здійснюється за перехресною схемою. У складі теплообмінника можна побачити металевий корпус, трубки, решітки та кришки.

Теплообмінник спіральний. Принцип роботи цього приладу полягає в використанні металевих листів. Їх скручують в спіраль і закріплюють на особливому механізмі під назвою крен. Для повноцінної роботи необхідно забезпечити герметизацію теплообменники для гвс. Її досягають за допомогою зварювання окремих її частин або укладанням прокладки. Такі пристрої досить складно створювати, обслуговувати і ремонтувати. Забороняється використовувати пристрій в системі з тиском вище 10 кгс / см2. Ці недоліки успішно заміняє невелика вага і розмір приладу, а також його високий показник ефективності.

Додаткова інформація
Додаткова інформація
Бренди VAILLANT, ALFA LAVAL
Тип запчастин до котлів Теплообмінники вторинні ГВП
Відгуки
Напишіть свій відгук
  • Оцініть наш товар:
Запитання про продукт

Акція